Utbildning
2009-2012— Stockholms estetisk gymnasium (danslinjen).
2015— DOCH, dans och cirkushögskolan. Kandidatprogrammet i danspedagogik. Inriktning modern och nutida dans.

Konstnärliga arbeten
2010— Dansare i JUDS, vi gjorde en show i ungdomsgården i Karlstad. Det var en hiphopfestival där vi gjorde en dansshow.
2012— ”System”- slutproduktion, VT. En produktion som vi elever fick skapa under tredje året i gymnasiet.
2012— ”Inferno”- Jag var dansare för en annan elev för hennes slutproduktion, VT. En produktion som eleverna skulle skapa under tredje året i gymnasiet.
2012— Dansade i en kulturfestival i Rouen, Frankrike. Skapade flera olika dansstycken som vi hade live musik till. Det var ett arbete med skolan på gymnasiet.
2015— Solo arbete som vi gjorde på DOCH. Vi fick arbeta med ett eget solo som skulle vara högst 10 min långt. Man fick själv bestämma idéen bakom solot.
2016— Next Move, Stockholm DOCH. Ett projekt jag är med på och det är ett treårigt projekt. Vi samarbetar med två andra skolor som heter ArtEZ och RAMA.
2016— Next Move och Mali Projektet. Vi åkte till Danmark Aarhus där vi arbetade med den treåriga projektet och även med en föreställning som vi visade upp på festivalen i Molleparken.

Pedagogiska arbeten
2011-2012— Danslärare korpen, ett pedagogisk arbete med barn och unga. Jag lärde ut jazz dans, show dans och barn dans för barn mellan 5-14 år.
2015— Wendela Hebbegymnasiet, Södertälje. Jag var där i en vecka och fick möta elever som gick i årskurs 1,2 och 3. Jag var där för vi hade praktik under höstterminen på DOCH. Där fick jag vara med och titta på danslektionerna och diskutera med läraren om skolan. Min handledare va Lena Yngvesson.
2016— Stockholms kulturskola, Kungsholmen och Husby. Jag var där i tre veckor och följde elever fån åldern 5-19. Jag var där för vi hade praktik i skolan under vårterminen på DOCH. Mina handledare va Petra Howard och Carolina Larsson.

Övrigt
2012— Årets unga idrottsledare i Haninge.

Språk
Svenska- modersmål
Finska
Engelska